• (bkz: akp döneminde gerçekleşmiştir)

    13 farklı üniversitede fakülteler açarken yanlışlıkla üniversite kurmuş adamlar. kimler tarafından nasıl yönetildiğimizin en acı durumlarından birini yaşıyoruz şu günlerde.

    --- spoiler ---

    akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın imzasıyla resmi gazete’de yayımlanan kararda dikkat çeken bir hata yer aldı. kararda 13 farklı üniversite bünyesinde çeşitli fakülte ve enstitüler kurulurken marmara üniversitesi bünyesinde kurulması planlanan fakülte yanlışlıkla ‘üniversite’ olarak yazıldı. yapılan yanlışlık bugün düzeltildi. chp grup başkanvekili özgür özel, duruma tepki gösterdi.

    bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılmasına ilişkin cumhurbaşkanı kararı dün resmi gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

    akp’li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre 13 farklı üniversite bünyesinde çeşitli fakülte ve enstitüler kuruldu. yayımlanan kuruluş kararı içerisinde marmara üniversitesi bünyesinde ‘mimarlık ve tasarım üniversitesi’ kurulduğu ifade edildi.

    hata görseli

    düzeltme görseli

    --- spoiler ---
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap