30 entry daha
  • ugursuzluk ayrı bir konu ama, gerginlik getirdigi dogrudur.

    gemide 2 şekilde hanımlar yer alabilir. birincisi gemi çalışanı eşlerinin yanlarında yolcu olarak, bir diğeri ise, denizcilik okulları son yıllarda bayan zabit te mezun etmeye başladılar, bayan kaptan ve mühendislerimiz var artık.

    uzakyol gemilerinde şirketten izin almak vasıtasıyla süvari bey , carkcibasi , 2. muhendis ve 2. kaptan sefere eslerini getirebilirler. genelde birbirleriyle anlasip hepsi birlikte aynı sefere getirir ki, içinde alışveriş merkezi, kuaför, tv yayını yada girip yemek yapmalarına müsaade edilen bir mutfak olmayan demir yıgınının içinde en azından birbirleriyle sohbet ederek vakit geçirsinler...

    ilginçtir ki, hiç şaşmamıştır 12 ayrı gemiden ibaret deniz yaşamımda, bu hatunlar 15 gün sonra kavga edip birbirleriyle küsmesin, onlar yüzünden kocaları da birbirlerine..

    kocalar da birbirlerine küsünce gemide iş te aksamaya başlar çünkü orası ufacık bir memlekettir herkesin özgürlük sınırı birbirine dokunur denilemez, zira herkes aynı özgürlük sınırını paylaşır ki o sınırın da adı özgürlük olarak anılabilirse.

    ugursuzluk konusunu ayrı bir entryde geniş geniş irdelemek gerekir ki, net hatırlamak için %5 alkollü sıvıdan enjekte etmek şarttır bünyeye.

    (bkz: denizcilik/@manoverboard)
    (bkz: denizcilik/@kaptan cuma)
    (bkz: her limanda bir sevgili/@manoverboard)
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap