788 entry daha
  • 1- eleştirdiği muhalefet liderlerinin komik olmayan şakası kendisinden az, bence onu bi düşünmeli.

    2- komik olmasa dahi "arkadaşlar" diye hitap edebildiğin, yüzyılın başında komik olmaya çalışan, insanların yüzünü güldürmeye çalışan, deli saçması konuyla en fazla dalga geçilebileceğini bilen ve bu yönde tweet atmış iki muhalefet partisi genel başkanına son günlerde silivri'de sürünmekten korkmadan bunu yazabiliyor olmanın bir anlamı olmalı. kendini genç zanneden yaşlılardansınız siz ve sizin tayfanız bayım, her hareketiniz doğası ve kodları gereği ısrarla muhalefete zarar vermek üzerine maalesef. erdoğan'ı eleştiren haber başlığını yorum eklemeden, öyle gevrek gevrek laf sokmadan retweet etmekle, hiçbir ana akım medyada yer açılmayan ve gençlere ulaşmaya çalışan iki genel başkana o tweeti beylik beylik atmanın arasında korku farkının olmadığını söylemeyin, kalbinizi kırarım.

    3- şaka komedyenin işiyse sadece, siz de siyasi yorum yapmayın kaan sezyum, herkese işini ve doğrusunu öğretecekseniz -ki kimin neyi nasıl ifade edeceğine dair bu ahkam kesme şuursuzluğu gerçekten baydı, hello sjw boomer- herkes sadece işinin icabını konuşacaksa, siz de yalnızca şaka yapınız, eleştirinizi şakalarınızla ifade ediniz ve sakın dışına çıkmayınız. oldu mu şimdi ya? ne kadar yanlış yetiştiğiniz şu halinizden belli.

    4- "dığrı dizgin mihilifit yipsinlir hirikiti giçsinlir" geçemiyorlar canımın için, geçemiyorlar iki gözüm. öyle ahkam kesmekle olmuyor. nerede yaşadığınız hakkında gerçek bir fikriniz olsa, dünyanız twitterdan ibaret olmasa, meclisin hiçbir anlamının kalmadığını, muhalefet vekillerinin ederinin kalmadığını, ülkeyi gerçek anlamda tek adamın yönettiğini bilir, bunun uygulamada karşılığını anlardınız. cumhuriyet yok kardeşim anlamıyor musun?

    geçti o anadolu ve rumeli müdafaa-i hukuk cemiyeti'nin öngörüleriyle kurulmuş cumhurun cumhuriyeti. pufladı, bitti.

    çok idealist ve mükemmel sandığınız, lale götlü liboşlarınız, boykotçularınız, kendini iskandinav sanan bağcılar tornalı çakma entelleriniz, sokak çalışması yerine cihangirden memleket kurtaranlarınız, seçimlerde muhalafet partilerine alın teriyle emek vermeden hep daha fazlasını isteyenleriniz, sıcak yaz günü vayt çaklıt mokasını yudumlarlen yanına gelen chp'li teyzeyi gören o gençlerde "eheh amaan laikçi teyze" fikrini uyandıran karikatürleriniz, tehlikeyi fark etmeyenleriniz, muhalefetin gözünün üzerindeki kaş'a ne de olsa kaçacağı avrupası olan paşa torunları partisi olarak laf edenleriniz, hepiniz, emek vermeyen, twitter'da bir iki tweet, bir iki laf sokunca bu seçim kesin bizim diyenlerle en haklı haklılığınızı iddia ettiğiniz ahkamlarınızla işte bugün, sevgili sezyum, hiçbir şey yapmadan muasır medeniyet bekleyenler olarak hepinizin, muhalefeti geçtim, iktidar denilince akla gelen partiymiş vekilmiş hükumetmiş onun dahil tek bir seçimde, çalışmadığınız işte o seçimin kaybedilmesinde ve bugün bu deliliğe kalmamızda büyük payı var. meclis bitti meclis. yüksek maaşlı sekreter hepsi. anlamadığınız şey bu. muhalefet liderlerinin artık yapabileceği tek şey seçmeni gelecek ilk seçime kanalize etmek.

    bir de kardeş, muhalefetse hepimiz aynı yerdeyiz ve o eleştirinin muhatabı aynı zamanda sensin de. bir zahmet vatandaş olarak işinizi yapsaydınız da aktif görev alıp beğenmediğiniz kılıçdaroğlu'nu değiştirseydiniz. en azından mesela dimi? onu yaptınız mı? o da yok? e ne var? twitter. hıhı.

    yetmiyor kuzum yetmiyor. "ben sanatçıyım, ben fikir adamıyım abie, ben çizerim, ben şakacıyım, komikliyim" yetmiyor. kafana bir şapka geçirip, kapı kapı gezmeden olmuyor. ha şimdi tam da olacak gibiyken, reca ediyoruz, faydanız olmadı, zarardan kesin bari. gölge etmeyin canımın içi, gullerin gulü, hiçbir işe yaramayan fikirlerinizi birazcık kendinize saklayın çünkü ederi olsaydı sanırım bugün bu noktada olmazdık.

    ne yapacak tam olarak bu iki kişi? nasıl bi hareket mesela? fişin başında durup çekmesinler falan mı? yoksa ahahaha ay dur, sokak eylemi mi? istifa? sine-i millet? soru önergesi? ret oyu?

    eleştiriniz boş, etkiniz zarar. boş beleş, eylemde işlevsiz, gerçek hayatta karşılıksız tutumlarınızla bize devrettiğiniz ülkenin haline bir bakın, sonra utanıp susacağınıza ya da utanmazca konuşmaya devam edeceğinize karar verin. "herkes işini yapsın" demek? ifade özgürlüğü falan zaten anca size kadar. o zaman hadi sezyum, vatandaşsan vatandaşlığını yapsaydın. komedyensen de şakanı yap sıs.

    onda da gördük, "şaka bizim işimiz diye vatandaşı kast ettim" yek ya? ee, kılışdarla meral ne? uganda vatandaşı mı? olmadı bak, çelişkiler deryasında nereye sataşacağını şaşırmış, mantıktan uzak neslinizin göstergeleri bunlar.

    sus cevap verme şakanı falan yap komedini yap!
    nasıl? iyi mi böyle?

    ben de kılıçdar hayranı değilim ama en azından zarar vermeye çalışmıyorum. herkes üzerine düşeni yapsın. size düşen de artık hiçbir şey yapmamak. lütfen. yeni nesil adına rica ediyorum. gölge eylemeyin.
214 entry daha
hesabın var mı? giriş yap