6 entry daha
  • sadece fragmana bakarak;

    muhtemelen fakir olduklarini dusunen ama hayvan gibi bir konak/kosk/mustakil ev sahibi olan bir ailenin cati katina iki kardes kiraci olarak gelir. bunlar da kendilerini fakir diye tanitan cok zengin bir ailenin cocuklaridir. muhtemelen bu idealist cocuklar aileleri ile bir konuda ters dusup kendi ayaklari uzerinde kalma savasi vermeye calismaktadirlar.

    kizin abisi ile kasinti zengin baslarda muhtemelen surtusecekler. sonrasinda ise once biri, sonra da digeri birbirlerinin gotlerini kurtaracaklar ve kanka olacaklar. bu sirada tabi sacma sapan tesadufler ve gereksiz atarlarla cifler arasindaki cinsel gerilimler zirve yapacak; kah bir asansorde, kah bir dag evinde mahsur kalacaklar.

    isler normallesmeye basladigi anda ise kiracilarin zengin oldugu ortaya cikacak, her sey bombok bir hal alacaktir. bu ortaya cikma hadisesi de muhtemelen kasinti zenginin salak ve chaotic evil eski kiz arkadasinin mahalleyi bulmasi ile olacaktir.

    zengin eleman karizmatik, yakisikli ve olaylara sarkastik bir sekilde yaklasan; fakir ise daha muhafazakar, duygulu ama bunu belli edemeyen, mahallenin gururu gibi bir cizgide olur tahminen. fakir kiz da ayni sekilde tum mahelleninin sevdigi bicirik ama sokakta laf atildiginda 4-5 kisiyi harcayabilen, elinden her is gelen minnos bir kaplan olur. zengin kiz da iste herhalde merhametiyle filan one cikar kenarda kosede.

    eger yeterince klise bir dizi ise ilk sezonu bu sekilde yerler. yok eger guzel ve farkli bir sey cikarsa zaten izlenir gider. dolayisiyla bu entry bir elestiri degil (zaten cikmayan seyin nesini elestireyim yani o kadari da haksizlik olur), sadece bir tahmindir.
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap