• sönen emekçi ocaklarının üzerine afiyetle... siyasal islam yüzsüzlüğü böyle bir şey işte. nasıl bir distopyanın içine düştük anlaşılmıyor.!

    https://t54.com.tr/…948411/moral-destegine-geldiler

    --- spoiler ---

    hendek'te patlama yaşanan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği 118 kişinin yaralandığı fabrikanın sahibi müsiad şube başkanı yaşar coşkun'a destek vermek üzeer müsiad genel başkanı ve şube başkanları sakarya'ya müisad genel başkanı ve şube başkanları geldi.

    müsiad şube başkanı yaşar coşkun'un sahibi olduğu büyük coşkunlar havai fişek fabrikası'nda meydana gelen patlama sonrasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, yaşar coşkun'u arayarak bilgi almıştı. müsiad genel başkanı abdurrahman kaan, yönetim kurulu üyeleri ve bazı şube başkanları ile birlikte sakarya'ya gelerek yaşar coşkun'a destek verdiler.

    bayraktepe'den yemek fotoğrafı paylaştılar

    olay yerinde coşkun'la görüşen müsiad yöneticileri daha sonra bayraktepe'ye geçerek burada yemek yediler. yemek fotoğrafını müsiad bursa şubesi'nin sosyal medya paylaşılırken “ #sakaryahendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda destek vermek amacıyla @musıad genel başkanımız @akaantr @musıadbursa başkanı @nihat_alpay @musıad şube başkanları ve üyelerimizle beraber @musıadsakarya başkanı @yasarcoskun5454 un yanındayız.

    --- spoiler ---

    edit; bu da yeni çıkan haber. fabrika sahibinin yakını güvenlik kamerası ve işçi kayıt bilgilerinin bulunduğu bilgisayar kasasını olay yerinden kaçırmaya çalışırken işçi yakınları tarafından yakalanıyor.

    https://t54.com.tr/…gisayar-kasasini-kaciriyorlardi
237 entry daha
hesabın var mı? giriş yap