• cüneyt özdemir'in canlı yayınına katılan ve özdemir'in sosyal medya düzenlemesiyle ilgili sorularına cevap veren akp genel başkan yardımcısı mahir ünal'ın netflix'e müdahaleye yönelik yaptığı açıklamadır. özdemir'in "erdoğan neden netflix'i hedef alıyor?" şeklindeki sorusuna, netflix'in türkiye'deki bir yapımcıya sipariş ettiği aşk 101 isimli dizi içerisinde osman isminde eşcinsel bir karakter olduğunu ve bu yüzden müdahale edildiği yanıtını veriyor. porno dergilerinin amerika ve avrupa'da kapalı poşet içerisinde satılmasını örnek göstererek eşcinsellerin dizilerde ya da yürüyüşlerde görünür hale gelmesini yanlış bulduğunu söyleyen ünal, "eşcinsel ya da başka eğilimleri bu ülkenin bütün değerlerine, inançlarına karşı bir mücadele biçimine dönüştürürseniz kaçınılmaz olarak bir ahlak tartışmasını ve kültürel bir tartışmayı gündeme getirirsiniz." şeklinde konuşup bunun bir siyasal meydan okuma olduğunu öne sürüyor.

    cüneyt özdemir'in "cinsel kimliğini hiç saklamayan çok ünlü isimler külliyede ağırlanırken sorun olmuyor da netflix'de görününce mi sorun oluyor?" ve "sizce netflix, türkiye'ye meydan okumak için mi bu diziyi çekti?" şeklindeki sorusuna da yine konuyla alakasız benzer cevaplar veriyor.

    yani açıkça deniyor ki eşcinselseniz ya evlerinizde oturun ya da koyu renkli naylon poşet içerisinde gezin. netflix'te görünmeyi de unutun. tabii ki bunlar bir ön test. ahlaksızlık olarak gördükleri ne varsa kaldırılıp her şey milli ve manevi değerlerimizle uygun hale gelmeden netflix'in ve insanların yakasını bırakmayacaklar.

    yayının tamamı(tartışma 30. dakika civarlarında başlıyor): https://www.youtube.com/watch?v=hq8v6rc41cw
217 entry daha
hesabın var mı? giriş yap