7 entry daha
  • ortalamanın biraz üstünde bir müzisyen, vasat bir gitarist ve fazlasıyla playa iken tina turner (gerçek adı anna mae) ile bir dönemin r&b efsanesine dönüşebilmiş çirkin insan, leş karakter.

    hani sözlük'te sürekli açılan başlıklardan "çirkin erkek" "çirkin kadın" var ya; hah işte çirkin erkek tanımına uyan insan tanımı tam olarak da ike turner'dır; hem fiziksel olarak hem de ruh olarak çirkinliğin tanımıdır.

    bestelerine eşlik edecek doğru kadın vokalsiz asla büyüyemeyecek bir gitarist olup, 60'ların kısa süreli yüksek ritimli r&b - soul tınılarına uygun birkaç hit parçası olsa da, aynı dönemi paylaştığı ve isimler stevie wonder, bobby womack, sam cooke, al green, marvin gaye, curtis mayfield, otis redding, james browngibi efsaneler çapında olamamıştır, olamazdı da. kumaşı buna yeterli değildir.

    öldüğünde arkasından ağlayanlar olduysa da, tina ağlamamıştır, geçip gitmiştir, zürih gölü kıyısındaki evinde mutlu mesut yaşamaktadır.

    meraklıları için what's love got to do with it filmi de, kendisinin çirkinliğini görmek için şahane bir örnektir. ama yalan değil, müzikal açıdan ike turner dinlense de olur, dinlenmese de. kayıp değil yokluğu.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap