8 entry daha
  • bence olumu suphelidir. yani bir mitingde, herkesin gozunun onunde kalp krizi gercirmesi dogal gelmedi bana. bence bu isin arkasinda derin devletin parmagi var. sanki bir gozdagi verilmek istenmis gibi. "kesin" apo gibi zehirlemislerdir. gerci apo'nun -daglarda yasadigindan olsa gerek- guclu kuvvetli olan bunyesine zehir pek etki etmedi. bakin hala tas gibi. ama ya sehirde yasayan orhan dogan, ya obur "ozgurluk" savascilari... evet hepsi dikkat etsin kendine. hem havalar cok sicak hem secimler yaklasiyor. yani dtp'yi durdurmak icin baska oyunlar da oynanabilir. valla uzaydan bile bir seyler yapabilirler. teknoloji gelisti malumunuz.

    not: nasil oldu da karinlari agridiginda bile derin devlet diye konusmaya baslayanlar simdiye kadar bunu dillendirmedi, hayret! sasirdim valla. "devrimciler" uyuyor mu ne?

    ***

    ekleme: baktim ki ahlak mahlak, yazi degisimi falan bir seyler sacmalanmis. su yukarida yazdiklarimi ben degil de, benim yazdigima tepki duyanlardan birisi yazsa yazilanlarin ciddiye alinacagini (bakiniz aponun zehirlenmesi hadisesi), bu da yetmeyip alkislanacagini ve hatta "hakkat gardas dogru dedin, biz bunu nasil dusunemedik" denecegini, bu yalanin probaganda malzemesi olarak kullanilacagini, kimi kurumlara saldirmak icin bir bahane haline getirilecegini bilmiyorlarmis gibi, olu arkasi edebiyati ile bir seyler parcalamislar. peh! siz once pkk'ya teror orgutu deyin de ondan sonra atin su ahlakli adam pozlarini.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap