5 entry daha
  • belekteki herhangi bir 5 yıldızlı otelden çok daha kötü bi tesistir.
    neden diye sorarsanız alın size aklıma ilk gelen bi kaç neden:

    - 1.50 derinliğinde havuz ve bu havuzun içinde otel dolduğunda yer kalmaması.
    - deniz varken ne havuzu diyoruz, hakkaten de güzel deniz, ama bi bakıyoruz ki zaman zaman nereden geldiği belli olmayan çöpler iskelenin ucunda bizi beklemekte!
    - klimalar yarım yamalak çalışmakta, nedeni sorulduğunda ise dışarısı çok sıcak olduğu için fayda etmediği söylenmekte ve bu durum lobby'de olduğu gibi restoranlarda da geçerli.
    - bafra bölgesinde kurulan bu otel en yakın yerleşim birimi olan bi köye bile 25 dakika uzaklıktadır. bi tekila shot'ının bile 15 ytl olduğu düşünülürse geceleri dışarıya çıkıp içme gibi bi seçeneğin olmadığı çok acı bir gerçektir.
    - sortie'nin kıbrıs şubesi vardır ama içinde 15-20 kişi vardır takılan. ayrıca her gece aynı şarkıları aynı sırayla çalmışlardır benim bulunduğum süre içinde.
    - yemek sırasında içkiler bedava olduğundan garson bulmak nerdeyse imkansızdır, ilk günlerde şişe su bırakmayı bile reddetmiştir garsonlar.

    bunlar benim haziran ayında yaşadığım deneyimlerimden aklımda kalanlardır ve umarım bu otele gitmeyi düşünen insanları 2. kez düşünmeye iterler.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap