1 entry daha
  • lütfen gerçek olmasın dediğim olay. korkunç.
    zenginler, gerçekten astronomik zenginlikte insanlar bizim aklımızın almayacağı tarzda bir hayat yaşıyorlar. her şeye her anlamda doymuş vaziyetteler ve kesinlikle bu tarz pedofili işlerine bulaştıklarını düşünüyorum.(bulaşıyorlar da, sadece biz çok çok azını bilebiliyoruz) jeffrey epstein olayları mesela.
    pizzagate için de komplo diyorlar ama onda da doğruluk payı olduğuna eminim.

    genellikle cumhuriyetçi, trump destekçisi hesapların ortaya attıkları iddialar bunlar ve evet liberalleri karalama durumu da olabilir.

    ama siyasi görüşten bağımsız kaymak tabakadaki çoğu insanın bu bokları yediğinden eminim. bunun cumhuriyetçisi liberali falan yok. kimsenin taktığı maskeye aldanmamak gerek.

    mesele sadece "bu" olay değil zaten. bugün x skandalı olur yarın y skandalı olur. x skandalı çürütülebilir ama bu y skandalını görmezden gelmemiz ya da "yalan yeaaa" dememiz gerektiğini göstermez. aynısı bunun için de geçerli.
    dünyada müthiş bir çocuk ticareti dönüyor (porno, fuhuş, tarım-sanayi işçisi) ve o müthiş batı medeniyeti de buna gayet çanak tutuyor.
    doğu medeniyeti zaten bunu saman altından değil göstere göstere dini bahane ederek bile yapıyor. hiçbir otoriteye ve devlete güvenmiyorum, güvenmeyeceğim. siz de güvenmeseniz iyi olur.
638 entry daha
hesabın var mı? giriş yap