• her üniversite'de oldugu gibi doğru insanları bulduğunuzdan keyif alacağınız bir yerdir ieu. düğüne giderken giymeyeceğiniz rüküşlükte insanlar görebilirsiniz, ya da hayata dair bir gram kaygı taşımayan bir gençlik ama sanmayın ki herkes böyle. burada gerçekten birşeyler öğrenmek isteyen insanlar bulacaksınız, müzikle,dansla tiyatroyla vb. ilgilenenler de. kimi hocalardan nefret edeceksiniz, kimilerini ise gerçekten çok seveceksiniz. bir dersi 7. kez alan insanlarla karşılaşacaksınız ve o ders onlar için her dönem daha da zorlaşacak. sizde "üniversite ye girdik derse mi girilir üniversite de" tavrında olursanız tum derslerden kalırsınız. buna turkçe ve tarih dahil.
    okulun içerisinde firuz catering'in fast-food ve restoranından yemek yiyebileceğiniz gibi, yurdun altında yer alan cafe-derm de italyan yemekleri yiyebilir yada ağaçaltı kafe'de birşey yiyebilir ve ders arasındaki boş zamanlarınızı oyun oynayarak geçirebilirsiniz. okulun karşısında angels, highway ve gözlemeci bulunmaktadır. buralar da yemek için seçenek olabilir. eğer vaktiniz varsa inciraltında bir çok seçenek çıkar karşınıza, agora ve kipa'da sinema'ya gidebilirsiniz.
    takipeder ve içerisinde yer alırsanız kulüpler eğlencelidir. ritim klubunden, işletme kulubune bir çok kulup vardır. bu kuluplerle ve okulla ilgili bilgiler lisans hayatınıza başlarken oryantasyon haftasında verilir. oryantasyon zorunlu kredisiz bir derstir. bu sebeple zaten seve seve katılırsınız bu toplantılara :) siz bi bilgi almak yada birşeyler öğrenmek isterseniz, ieu size onu verir.
    dersleri hafife alan insanlar olacak "asarım kesirim bu ders çok kolay" gibi onları ileriki senelerde alt sınıflarla birlikte görebilirsiniz. sabahladığınız projeler olacak ve final haftaları okuldaki herkese şaşıracaksınız. kütüphane ve sınıfların doluluğuna anlam vermeyeceksiniz ve herkesi makyajsız ve eşorfmanlarıyla görme şansınız olacak. bu dönemde son dakikaya bırakmayın fotokopilerinizi çünkü defterini çektireceğiniz kişiler evinde ders çalışıyor olacak ve trio copy center dolup taşıyor olacak. siz en iyisi finaller başlamadan yapın bu işi.
    universite bittiğinde ders aralarında beklediğiniz bahçeyi dahi özleyeceksiniz, ağaçaltında tabu oynamak isteyeceksiniz... bu sebeple siz yine de, iyisi ile kötüsü ile tadını çıkarın...
    edit: izmir konağı recis açılan yeni bir çok mekan ve büyüyen alışveriş merkezleri an itibariyle mevcuttur
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap