9 entry daha
  • gideceginiz tarihten 1ay oncesinden aranmasi gereken konsolosluk...uygun bir tarihe randevu vermiyorlar ise (bkz: #11042530)
    levent metrodan levent carsiya dogru yurudukten sonra ilk sola donulur (burasi karanfil sokaktir) dumduz inildikten sonra hafif saga kivrilan sokaga girilir.biraz daha ilerledikten sonra 2. karanfil araligi sokagin sonundaki binadir.

    kapidaki guvenlik gorevlisi disinda muhattap olugunuz kimse yoktur. butun belgelerinizi a4 zarfin icine koyup (uzerine isminizi ve aldiginiz referans numarasini yazip) zarfi kapatmadiginiz taktirde sizi iceri almiyorlar ve de tabii ki net 108 ytl elinizde olmadan da almiyorlar.
    net die vurguluyorum onlar da vurguluyor cunku; 110 ytl niz olsa bile uzerini vermiyorlarmis, para dilenmek zorunda kaliyorsunuz insanlardan.

    neyse ki 3-4 gune veriyorlar pasaportu.ozellikle coklu giris-cikis yapacaksaniz belirtmeniz gerekiyor - dilekce yazmak gerek- kac giris-cikis yapacaksaniz okadar veriyorlar.

    hayatimda gordugum en kasici vize macerasiydi. tavsiyem dedigim gibi en az 1 ay oncesinden konsoloslugun aranmasi, belgelerin kesinlikle eksiksiz olmasi ve de 108 ytl ile gidilmesi* .
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap