6 entry daha
  • tek kelimeyle; rahatsız. çift kelimeyle; küfürbaz, edepsiz...çok kelimeyle ise şöyle,

    -içinde bulunduğu ortamda huysuzluk çıkarmakta bir numara olan ama yine aynı ortamı kah tavırları, kah söyledikleriyle gülmekten kırıp geçiren patavatsız bir adam.
    -çok iyi niyetli olduğunu adım gibi bildiğim halde, haklıyken kendisini haksız duruma sokma konusunda üstüne kimseyi tanımadığım adam.
    -çapkın adam. çapkınlığını, utanmazlığını ulu orta gösteren adam.
    -şu hayatta tanıdığım en şımarık, en anasının kuzusu adam.
    -vurgulamaktan haz duyduğu solcu kişiliğiyle hayatını idame ettiriş biçiminin ortaya çıkardığı ikilem sebebiyle -kendisiyle bol bol eğlendiğim, hatta zaman zaman dalga geçtiğim adam.
    -ona yönelttiğim onca eleştiriye, kızdığım,bazen tahammül edemediğim onca huyuna rağmen, çatlaklığıma, deliliğime, mutsuzluğuma, huysuzluğuma ve huzursuzluğuma en iyi katlanabilen adam.
    -yanındayken delirdiğim ve delirttiğim, ayrı kaldığımda merak ettiğim, birlikte büyümeye çalıştığım ama yanında her daim çocukluğumu, cici kızlığımı ve prensesliğimi hatırladığım amma velakin kendisine bir türlü efendiliği, ağırbaşlılığı , centilmenliği öğretemediğim adam.
    -dış görünüşünün o üçkağıtçı havasının altında yirmi küsür yıldır tanıdığım en saf insan halini bana gösterdiği için
    minnet duyduğum adam.
    -homofobik adam, bu özelliğini bana bulaştırmasından korktuğum adam.
    -atsam atamadığım, satsam satamadığım adam. zaman zaman çileden çıksam dahi, kameranın önünde de arkasında da olsa aslında zaten ne atmak ne de satmak istediğim adam...
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap