4 entry daha
  • ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışıp 2 yıldır yaptığı gibi tüm başarısızlıklarını dış güçlere yıkmaya çalışan başkanın yapacağı açıklamalardır.

    galatasaraylı biri olarak bu limitlerin hesaplanış şekillerini çok yanlış ve saçma buluyorum. bu senenin gelirlerine göre yapılıyor fakat bizim önümüzdeki sene cl gelirimiz yok ona rağmen 60 milyon euro harcayabiliyoruz. buna rağmen cl'den direk en az 30 milyon euro alacak başakşehir'in limiti bizim yarımızdan bile az. gaziantep'in trabzon'dan fazla, en büyük zararı açıklayan bjk'nin ise çok yüksek.

    fakat şunu da belirtelim. geçen sene -80 milyondayız transfer yapmamız mümkün değil diyen bu zat 2-3 canlı yayına daha çıktı ve her seferinde farklı rakamlar verdi. en son -20 küsürdeyiz dedi moses'ın sözleşmesi feshedildi ve transfer döneminin son günü +'ya geçtiklerini duyurdu. peki bu iş nasıl oldu? üstelik bu limitlere itiraz deadline'ından sonra yapılan bir itirazdı bu. o yüzden sakin olun fb'li arkadaşlar. çok rahat hareket edemezsiniz ama -'de olmanıza rağmen ceza yemezsiniz.
243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap