4 entry daha
  • sanki denize girenler öldürmüş ya da koşup kurtarmamışlar gibi konuşmanın anlamı yok. adam ölmüş gitmiş işte ne yapsınlar ağıt mı yaksınlar başında?

    bu satırları kalpsizce bulanlar rica ediyorum psikolojik destek alsınlar. böyle yaşanır mı ya?

    edit: ezan okunurken kulaklığı çıkart, televizyonun sesini kıs saçmalığından farkı yok bunun.

    edit2: özelden mesaj atın, küfür edin, bir kaç saniye için iyi bir insanmış gibi hissedin. burada yazılanların hepsi yalan. hepiniz yalansınız. minibüste tacize uğrayan kadınları kurtarma fantezisi kurup zamanı geldiğinde koltuğun altına kaçan tiplersiniz siz. boşuna kandırmayın birbirinizi. favlayın geçin, mutlu edin birbirinizi. iyi bir insan olduğunuza inanın. özelden küfür edecekler için söylüyorum: siz en asil duyguların insanısınız. iyisiniz bir kere.

    edit3: ne iyi kalpli insanlarla doluymuş burası. hemen yeşillendirip küfürler ettiler. kısaca rahatlayıp deşarj oldular. kısa süreliğine doğrusunu yaptıklarını hissettiler. hayatları boyunca yaptıkları gibi, lanet okudular iyi hissettiler ve devam ettiler. duyarlarını kasıp iyiliklerini pekiştirdiler. şimdi de sağda solda story atıp duruyorlar. orada ailesiyle gelseydi 2 metre uzaklaşıp denize cumburlop balıklama atlayacak ardından başlığı görünce evet hiç onaylamazdım diyecek tipler bunlar. corona kalabalığına bak diyip videoya alıp, o kadrajın bir parçası değilmiş gibi davranacak tipler. devam.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap