4273 entry daha
  • karşılaştırmaları önemsemeyip hala önündeki armaya para veriyorsunuz, taşak geçince zırlıyorsunuz.

    al sana artısı eksisi;

    -yol tutuşu zayıftır. boşuna torsiyon çubuğu esprileri yapılmıyor, bağımsız süspansiyon olanı almak için tonla para sayıyorsunuz. ahan da ıspatı

    -donanımı yetersiz demiyorum yoktur. o kaput amortisörü yok dediğin honda'da standart ne var bir bak. birkaçını ben söyliyeyim; navi, geri görüş, yokuş kalkış, koltuk ısıtma, elektronik park, otomatik far, yağmur sensörü...

    -güvenlikte parasının hakkını vermez, testlerin birinde kapısı çarpışmada açılıyordu. kaynak eklerim. yine civicden gidersek, civic şasesinin s60la karşılaştırması şu: (bkz: #101700408) şimdi civic'in kaputu ince diyenler, şu alttaki kazayı yapan audiye kaput katlandığı için iyidir, yolcuya kazayı iletmez demişti. (bkz: honda vs audi toslaşması)

    -servis ve parça fiyatları kullanıcıyı ağlatır. yıllarca söylendi dsg sorunlu, parça pahalı diye. kalkıp burada dsgyi manuelmiş gibi kullanmazsan bozulur tabi denildi.

    velhasıl, hangi arabayı aldığınız beni ilgilendirmez. çocukluktan gelen bir hobim var o da arabalar. ama burada bilip bilmeden konuşunca sinirimi bozuyorsunuz gençler.
677 entry daha
hesabın var mı? giriş yap