798 entry daha
  • 28 yaşında elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı.

    amasra'nın hırçın dalgalarını izlerken, sahilde arkadaşlarınla kumsala oturup, ateşin başında gitar çalarak şarkılar söylediğin zamanları hayal ettim. kimbilir karşıdaki dağlara bakarak ne hayaller kurmuştun? güneşin batışını izlerken neler hissetmiştin?

    bunca yıldır, yolumun üstünde olmasına rağmen mezarına gelemedim, cesaret edemedim başındaki beyaz ve soğuk mezar taşını görmeye. onun yerine, deniz kokan, sevda kokan o şehre her geldiğimde, sahilde oturduğunu hayal ettiğim o yere gelip şarkılarını dinlettim denize. böyle andım seni kendimce. 28 yaşında solan bir ömrü düşündüm, evlatsız kalan bir anne babayı düşündüm, sensiz kalan bir amasra'yı düşündüm.

    seni unutmadılar ama, meydandaki heykelinin orada her akşam şarkıların çalıyor. o güçlü ve hırçın sesin dalga dalga yayılıyor karadeniz'e. seni hiç tanımamış olan minicik çocuklar, senin heykelinin önünde fotoğraf çekiliyor. heykelinin hemen arkasında ise, yalancı yarim'de kullandığın motorsikletinle birlikte bir fotoğrafından pankart yapmışlar. gördüğün gibi, amasra halkı seni unutmuyor. seni sevenler seni unutmuyor, unutmayacak.
266 entry daha
hesabın var mı? giriş yap