4939 entry daha
  • (bkz: evde sıkıntıdan aşırı bunaldığım için)

    ya he kardeşim. çok gördük bunu diyeni. kesin bir arkadaşı indirmirtmiştir, zorla :d

    en büyük probleminiz kendinizle yüzleşemiyor ve kendinizi dahi kandırıyor oluşunuz. malum uygulamayı 2015-2019 yılları arasında aktif olarak kullandım ve 500'e yakın yerli insanla konuştum, görüştüm. yabancıları saymıyorum, çok ayrı bir kategoride onlar. konuşmalarımda gördüğüm şu ki, bu uygulamayı kullanmalarının nedenini hep bu şekilde açıklıyorlar. "ya çok sıkıldığım için açtım, arkadaşım indirtti, birine bakıyordum, öyle merak ettim yoksa ne işim olur" vsvs neler neler gördüm. ablacım/abicim lütfen yüzleş kendinle. sen bu uygulamayı karşı cinsle (tercihine göre hemcinslerinle) tanışmak, konuşmak, görüşmek için açtın. canın bunu istiyor. güzel/yakışıklı bir insan bulmak istiyor. ben ne profilinde "yalnızca arkadaşlık" diyip gecesinde arabada boynuma yapışan, "derhal bir otele gidiyoruz" diyenler gördüm. bir de aradığınız arkadaşınızın 189 falan olmasını neden istiyorsunuz amk. adamın arkadaşça üzerine mi tırmanacaksınız? hayır artık bunları duyunca gülümsüyoruz içimizden, haberiniz olsun.

    ne istediğini bilenler de çok çıktı elbette, kendilerine aşırı derecede saygı duyuyorum. sizler bizim gururumuzsunuz, böyle devam *

    edit: başlığı hortlatan yazar en başta "evde sıkıntıdan aşırı bunaldığım için" şeklinde cümleye başlamıştı, şimdi değiştirmiş. bu da dediklerimi tasdikliyor, daha anonim bir platformda bile buraya üye olmasının nedenine bulacağı "kılıftan" emin değil.

    zorunlu edit: ulan ne çok yanlış anlama yaşanmış hahaha nick altımı bile pisleten olmuş, arkadaşlar 500'e yakın kişi uygulamada konuştuğum insan sayısı, görüştüğüm insan sayısı yüzde 10'u falandır. 500 kişi ile nereden vakit bulup da görüşüyorum hahaha. lütfen komik olmayın.
1694 entry daha
hesabın var mı? giriş yap