1 entry daha
  • 5000 liramı?? meslek liselerinde ki öğretmenler maaşlarından fazla ekders alıyorlar siz bakmayın onların aldığımız ekders 300 500 lira bile degil dediklerine taşrada ki öğretmenlerin hiç almıyorum diyeni 1000 liradan fazla ekders alıyor.. şimdi seminer olmasın diyen öğretmenlere haftasonu kursları devam edecek üstüne ücretleriniz bu dönemde 2 ile çarpılıp ödenecek deseniz bu seferde okullar değil ama kurslar açılsın diye hashtag açarlar.

    beklenen edit: evet beklediğim gibi kendini öğretmen sanan ama kerametleri kendilerinden menkul küfür hazneleri bir hayli geniş olan öğretmenlerimiz(?) akın akın küfürlerini sıralamaya devam ediyorlar...yazık gerçekten çok yazık kendi haklarını dahi küfür etmeden savunamayanlar öğretmen olmuş...küfürlerinizi hepinize misli ile iade ediyorum hadsizler..

    edit 2: şu saate kadar onlarca mesaj ile küfürler eden zavallılar artık sabrımın sonundasiniz bu edit sonrası gelecek küfür hakaret vb iletiler önce modlara daha sonra yasal yollara havale edilecektir..o vakit kazancimida mesleğimi de öğrenmiş olursunuz üstelik..
253 entry daha
hesabın var mı? giriş yap