3 entry daha
  • artik vestel destegi yok. kisacasi manisaspor oldu...

    vestel bir suredir manisaspor'dan sponsorluk destegini cekmek istiyordu. trabzon maci sonrasinda alinan karar bunun icin guzel bir bahane oldu. "esitligin olmadigi yerde bizim ne isimiz var" diyerek cekildiler. elbette vestel'in bu karari altindaki asil nedenler daha farkli. gecen sene cok iyi giden bir 10 haftanin ardindan yasanan muthis cokus, zorlu gurubu'nun cekilme kararinda etken olmustu. eger ki bir sekilde vestel manisaspor iyi bir cizgi tutturabilseydi bu destek surecekti.

    fakat bunca yatirima ragmen manisaspor'un bir turlu istenilen etkiyi yaratamamasi, yani basarili olup sponsorlugun amaci olan "vestel tanitimi"nin yeterince gerceklesmemesi vestel manisaspor'u surekli alan ama hic vermeyen bir yatirim haline donusturmustu.

    vestel icin karli olmayan bir sponsorluktu manisaspor tecrubesi. belki zorlu gurubu'nun biraz daha agresif davranmasi, biraz daha goze batacak transfer politikasi uygulamasi gerekiyordu. ama buna cekindi bir sekilde. belki de sonunu goremedikleri bir maceranin icinde daha fazla risk almak istemediler... bunu yapmadiklari icin de manisaspor basa guresen degil, ligde kalmaya calisan bir takim huvviyetine burundu. elbette vestel gibi bir firmanin vasat bir ekibe daha fazla destek vermesi zaten mumkun degildi. bu yuzden gecen seneden beri kesilmis olan para akisini resmi olarak da sonlandirdilar.

    boylece bir devir daha kapanmis oldu...
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap