2 entry daha
  • bu kişinin öyküsü bir hayli sürükleyicidir. zamanında orhangazi ilçesinde imam hatip lisesi'ne giderken, cinsel kimliği nedeniyle eğitimine ara verir. daha sonra yalova lisesi'ni dışarıdan bitirip, uludağ üniversitesi tekstil bölümü'nü kazanır; ama üniversiteden de imam hatip lisesinde olduğu gibi cinselliği yüzünden ayrılır.

    izmir'de arkadaşını döven sevgilisini öldürdüğü için cezaevine girer... cinsiyet değiştirme ameliyatını da yeşil kartla yapmak için başvurur ama talebi geri çevrilir. ama yılmaz... yargıya müracaat eder... sonucu noldu hiç bilmiyorum. sadece 9 yıllık sevgilisinden aldığı 10 bin ytl ve annesinin bankadan çektiği 5 bin ytl kredi ile operasyon geçirip kadın olduğunu duymuştum. daha sonra da mahkeme kararı ile pembe nüfus cüzdanı alır ve evlenir...

    ayrıca kendisi geçtiğimiz seçimde bursa’dan bağımsız milletvekili adayı da olmuştu; seçilemedi. en son olarakta başkanlığını yaptığı bursa gökkuşağı derneği'ne yapılan bir müdehale neticesinde "örgüt kurmak ve örgüte üye olmak" suçuyla, 39 arkadaşı ile birlikte gözaltına alındı.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap