6 entry daha
  • bu muydu gerçekten?

    e: 3 gündür türk halkını doğurttuğunuz şey refah seviyemizi 1 yılda en az ikiye katlamayacaksa, fiyatlar yarıya inmeyecekse, dünyadaki 'kıro' algımızı değiştirmeyecekse tüm millet tarafından tepki konulmalıdır. 3 gün halkı salak yerine koymak, dili dışarda bekletmek nedir ulan? doğum günü partisi kutlayacak samimiyete gelmişiz reisimizle resmen koca devlet başkanı böyle ota boka müjde kondurduğuna göre. bu paha biçilemez bir rezalettir. doğalgazı ilk keşfeden çinliler bu kadar yaygara koparmamıştır. rusya'nın gaz yataklarını bulduğunda haberi bir gün bile beklettiğini sanmıyorum. sorumluları halk zekasıyla feci t*şak geçmiştir. aynısını almanya'da yapsalar sikerler yemin ederim.

    e: elbette sevindim, ama 3 gün sonra kısmıyla gariban vatandaşla taş*k geçilmesi, aklı başında bir vatandaş olarak hoşuma gitmemiştir. ayrıyeten o zaten çoktan paylaştırılmıştır birileri arasında siz yine de sevinirken çok yükselmeyin.

    e: 1945 yılında açlıktan insanların birbirlerinin ölülerini yedikleri 2. dünya savaşı sırasında ismet inönü'nün ülke başında olduğu zamanda bile batman'dan petrol çıkarılmıştır. tarih bilmeyen çomi yi heyecanlandır, önüne ne attığın önemli değil. havada kapar.

    e4: geçen sene tekirdağda bulunduğu açıklanan 286 milyar küp doğalgaz o zaman böyle doğurtmamışlardı tüm dünya bizi konuşacak falan. iyice semt pazarcısına döndüler bu siyasetçiler.
734 entry daha
hesabın var mı? giriş yap