8 entry daha
  • iğne iplik taktiği her zaman işe yarar. dudaklarınızı iğne iplikle dikerseniz sigara içmezsiniz bir daha. aklınıza hemen burnumla içerim demek geliyor değil mi? hastasınız siz, adam olmazsınız.

    o zaman size 3 stephen king öyküsünden uyarlanan cat's eye adlı filmin quitter's inc adlı bölümünü tavsiye ederim. 1985 yapımı bu filmde james woods sigarayı bırakmaya kararlı bir adamdır. quitter's inc adlı şirkete başvurur. şirketin yönetim kurulu başkanı babasını kanserden kaybetmiş hastalıklı bir arkadaştır(alan king) sigarayı bıraktırma şekli de sert ve kesin bir yöntemdir. sigarayı bırakacaksın yoksa seni öldürürüz! önceleri bu uyarıyı pek dikkate almayan kahramanımız gece gündüz izlendiğini fark eder. dayanamayıp içtiği ilk sigarada da şirket yetkilileri karısına elektrik verirler. ikinci sigaranın cezası kesin ölümdür. sigarayı bırakan kahramanımız bu kez yeni bir tehlikeyle karşı karşıyadır. sigarayı bıraktıktan sonra aşırı kilo alırsa karısının serçe parmağı kesilecektir.

    today's trivia: yukarıda size hastasınız diyen saruman'ın bu sözlüğe girdiği ilk entrynin sigara olduğunu biliyor muydunuz?
250 entry daha
hesabın var mı? giriş yap