11 entry daha
  • şu unutulmamalı ki, yunanistan bir avrupa birliği ülkesidir, yunanistan'ın bu bölgeden çıkaracağı petrol avrupa birliğini ekonomik olarak rahatlatacak, dolayısıyla hak iddia eden yunanistan gibi gözükse de, avrupa birliğinin kendisidir. bunu türkiye de farkında olduğu gibi, farkında olduğumuzu ab de bilmektedir.

    burada makul gördüğüm strateji, olabildiğince dialoğa açık olduğumuz mesajı vererek, aynı zamanda asla haklarımızdan vazgeçmeyeceğimizin de kesin olarak anlaşılması sağlamaktadır.

    unutulmamalı ki, ülkeler arasında dostluk yoktur, çıkar ilişkileri vardır. günün sonunda, eli iyi olan değil, elini en iyi oynayan kazanır.

    akp'yi eleştireceğim derken vatan haini olmayın dikkat edin. ben muhalif olarak hep buna dikkat etmişimdir.

    sonradan ekleme: anlamayanlar olmuş, seri eksi basan arkadaşlar falan var, daha basit anlatayim;

    ortada bariz hakkımız olan bir araştırma bölgesi var, türkiye hakkını 600km uzakta olan bir ülkeye kaptırmamalıdır. hatta bir adım öteye de götürerek ege denizindeki bölgeler için de ciddi pazarlığa girmelidir.

    bu savaş istemek değildir, hak savunmaktır. ileride kalkınmamıza yarayacak, enerji kaynaklarını korumalıyız. bunun tersini savunan var ise ben kötü niyet ararım.

    tayyip'e kızıp ülkesine sırt dönen adamın ben kararlılığından, vatan sevgisinden şüphe duyarım.

    atatürk'ü sevmeyip kendi ülkesinin milli bayramını kutlamayan insanlar olduğu gibi, aynı zamanda tayyip sıçsın başarısız olsun da, gerekiyorsa ülke batsın diyen adamların da olduğunu maalesef gördüm.

    akp - chp neo grupları birleştirdiğime de sevindim, mesaj kutuma kusabilir, zehrinizi boşaltabilirsiniz.
605 entry daha
hesabın var mı? giriş yap