73 entry daha
  • kardeşim iyi hoş da, allah aşkına korona virüsün girmediği 1 tane kurum kaldı mı ülkede? iyi o zaman, vaka çıkan her kurumu komple kapatalım gitsin. şunu anlayın artık bu virüs sana, bana, herkese elbet bulaşacak; bu kafayla devam ederseniz okulları 8-10 yıl hiç açmamamız gerekiyor. bu kadar ortalığı velveleye verip ses çıkartmak artık rahatsızlığa yol açıyor.

    gidiyoruz işte abi mis gibi okulumuza, vallahi özlemişiz 2 gündür zümre yapıyoruz mis gibi. okulda vaka çıkarsa da karantinaya alınır, biz de test yaptırır tedbirini alır devam ederiz, ne yaygara yaptınız yeter yahu.

    zorunlu edit: maalesef peşin hükümlü olduğunu düşündüğüm birkaç kişiden okulların açılmasını desteklediğim ve cahil, gerizekalı falan olduğuma dair mesajlar aldım. bak arkadaşım, ben okullara öğrencinin gelişiyle örgün eğitime başlamanın yanlış olduğunu zaten (bkz: #111769606) entryde belirtmişim, hala gelip öğrenciler adına demagoji yapıyor ve olmadık laflar ediyorsunuz. benim sitemim gezip tozarken virüs meselesini aklına dahi getirmeyip iş göreve başlamak olunca kendince bu bahanenin arkasına sığınan öğretmenlere. evet, şu an okul mevcudunun 3'te 1'i dahi derslere başlasa büyük bir patlama olur zaten; yapılması son derece tehlikeli. ancak ben hala yalnızca öğretmenlerin okula gelmek istemeyişlerine anlam veremiyorum. kamu binaları, hastaneler, restoranlar, kafeler, berberler, plajlar vs her türlü mekan okula öğretmenin gelmesinin yanında çok daha büyük bir risk faktörüyken 'biz yollara düşeceğiz, risk altına gireceğiz' diye ağlayıp 1 hafta için de olsa okula gelmemek için bu kadar tantana yapmak ne kadar samimi ve inandırıcı oluyor, bir düşünün derim.
209 entry daha
hesabın var mı? giriş yap