8412 entry daha
  • son edit zebellah gibi, karabasan gibi gitmiyor. dükkandan çıkamıyorum. hakkınızı helâl edin.

    bundan 5,6 gün kadar önce kabarık tüylü, dünyalar güzeli bir kediye selam verdim. sevgi arsızı çıktı, yetmedi selamım, salam verdim, vermez olaydım. kedi başıma musallat oldu. 7/24 benden yemek istiyor. işin kötü tarafı ofiste yaşadığım için bahçeli zemin katta olmamdan dolayı kedi sürekli kapıları, sineklikleri tırmalıyor. en sonunda sohbeti kestim, üstüne defalarca su dökmeme rağmen gitmiyor. an itibariyle subzeronun laneti gibi elf gözleri musallat oldu.

    sineklikleri kopartmasın diye tellerin önüne kesilmiş palmiye kütükleri, koli vs koydum, hiç bir işe yaramadı, üstüne çıkmış oldu. resmen sürekli bir bug buluyor it oğlu it. kütüklerden önce,
    an itibariyle hava aydınlandı

    dükkana girerken de o da peşimden giriyor. çıkartmaya çalışıyorum ama çıkmıyor. hayvanları severim ama aynı ortamda da yatmak istemem. kapıdan ayrılmıyor resmen haraç kesen klüp mafyası.

    daha insancıl yöntemlerle bunla nasıl başa çıkılabilir bilmiyorum ama huzurum kalmadı cidden. uykular haram oldu.

    not: daha bugün bi arkadaşım bu olaydan dolayı en kalitelisinden bi dünya mama almış ama onu da ağzına sürmedi premses. bu iş iyice canımı sıkmaya başladı. bu saat oldu gece boyu uyutmadı.

    edit: tacize devam ediyor yasal yollara başvurucam. o da olmadı aihm ye ... huzurum kalmadı

    kedimi çaldılar allahını seven biri şunu çalsın.
7148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap