• üst edit 2: liste olarak yayınlanmış. hiçbir şaibe yok teşekkür ediyorum kendilerine. demek ki özel yetenek sınavı olmayınca herkes başvurmuş hal böyle olunca puanlar uçmuş. "batman üniversitesi besyo bölümüne rekor başvuru yapıldı. geçen yıl 4 bin olan başvuru sayısı bu yıl 14 binin üzerine çıktı." "214'lük kontenjana 14 binin üzerinde başvuru yapıldı."

    üst edit: başvuru numaraları unique id olarak belliyken isimleri ve kimlik numaralarını sansürleyerek açıklayabilirsiniz zira munzur üniversitesi ön hesaplamaları böyle yaptı. link

    koronavirüs sebebiyle parkur sınavını iptal edip sadece tyt ve obp ile yerleştirme puanı hesabı yapacağını açıklayan batman üniversitesi, bu sene besyo alım sonuçlarını bilgi yönetim sistemiyle açıkladı.

    geçen sene pdf liste olarak açıklanan sonuçlar her ne hikmetse 2020 yılında (yerleştirme puanı daha kolay bir şekilde sadece tyt ve obp'ye dayalı hesaplanırken) liste olarak halka açık şekilde yayınlamak yerine, her kişinin sadece kendi sonucunu görmesine izin verecek şekilde açıklanmıştır.

    not: bunları yazdıktan sonra twitter'da gördüm kılavuzda da "kişisel verileri koruma kanunu kapsamında başvuru sonuç bilgileri internet sitesinde liste halinde ilan edilmeyecektir." yazmışlar...

    edit: bu durum ister istemez aklımda kuşku yaratmıştır. eğer bir şaibe varsa mağdurlardan biri de biz olabiliriz çünkü 2019 sonuçlarına kıyasla baktığımda tyt ve obp'sinin ortalama veya ortalamanın biraz üstünde olmasına rağmen ne asil oldu ve ne de yedek oldu. velev ki biz hakikaten yerleşmemiş olalım, başkasının hakkına girilmediğini nereden bileceğiz?
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap