2 entry daha
  • merdivenden yuvarlanıp öldüğünü sandığımız ancak, şeytan'ın ikizler katilinin ruhunu içine sokarak bedenini tekrar işler hale getirdiği rahiptir. film de onun için aziz derler.

    kiliseler normal olarak insanlara ulaşmayı amaçlar, bu nedenle bünyelerinde barındırdıkları bazı rahiplere günümüzde psikoloji okuturlar, ha ayrıca misyonerlik okuttuklarına hiç girmiyorum. garibim damien karras'ı da kilise, havırd üniversitesine (oksfort'da olabilir) yollarlar, psikoloji okusun diye. bu amcamız diploma notu ile yardırmış bir kimsedir.

    yazıktır bu adama, şeytan bunun yakasından bi düşmedi gitti. annesini öldürdü, vicdan azabı çektirdi, gece yalnız başına kasetleri tersten dinlettirdi, şeytanı kovmak için acılı bir ölümü seçti, olmadı şeytan yine içine adamını soktu, mezardan kaldırdı 15 senede vücudunu tekrar işler hale soktu, teğmenden osmanlı tokatı yedirtti, en sonunda yine kurşunlanmasına yol açtı. ama inancından hiç vazgeçmedi bu muhterem şahsiyet. inancına göre de tanrıyla tavla atacak kadar yüksek bir yerlere gitti cennette. ruhuna el-fatiha!
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap