• tam adiyla aaron perry johnson, britanya sinemasinin gelecek vaad eden bir genc yildizidir. 13 haziran 1990 holmer green dogumludur. thief lord'da prosper; itv'nin talk to me dizisinde aaron; 99, 100 tv filminde eoin; the illusionist'te eisenheim'in cocuklugu; sherlock holmes and the baker street irregulars filminde de finch rollerinde oynami$tir. 2008'de angus, thongs, and perfect snogging ve dummy filmlerinde onemli rolleri vardir ve dummy'de gercekten cok ba$arili bir oyunculuk sergilemektedir. kasim - aralik 2007'de e4'te yayinlanan nearly famous dizisinde owen rolunde iyice populer olmu$tur.

    aaron, edward speleers, william moseley ve alex pettyfer ile birlikte britanya tv ve film oyunculugunun gelecek vaad ettigini gosteren cok onemli genc nesil oyunculardandir. bu gruba katilabilecek olan nicholas hoult ise bana artik yelpazesinin en ust ve uc sinirlarina ula$mi$ gibi gorunuyor cunku fazla tekrarlayici oldu. aaron johnson, bir de bana nedense james bond, jr. havasi vermektedir.

    aaron johnson, kasim 2007'de channel four uzantisi e4'da gosterilen nearly famous dizisindeki owen rolunde gercekten harikadir ve bir 17 ya$indaki aaron'a bir amerika'daki muadillerine oyunculuk, mimik, jest, yetenek, muzige yatkinlik, cokyonluluk vs. her ne akla geliyorsa o konularda bakinca ne kadar ustun oldugunu gormek cok zor olmuyor. zac efron vd.den bir ust level'da oynadigi kesin. ho$, aslina bakarsaniz, $ubedekiler* hannah montana yaparken ana magazadakiler* nearly famous, skins falan yapiyor, yani tabii ki arada o fark olmali...
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap