• basın toplantısı, röportaj yapması kadar beter bir durummuş bugün onu anladım. sevgili ibo kardeşimiz, 13 askerin şehit olduğu pazar akşamı, tv programında dansöz oynattığı iddialarına çok sinirlenmiş. bunun üzerine basına "yazılı açıklama" yapmayı uygun görmüş. muhteşem ötesi yazılı açıklamayı okurken lütfen alıcılarınızla oynamayın, abdestsiz başlamayın:

    http://www.milliyet.com.tr/…/10/10/son/sontur10.asp

    "13 evladımızın şehit olduğu gün, yani pazar günü ibo show’da dansöz oynatmışsam, şerefsizim.(dakka bir gol bir maşallah) eğer ki ibo show’da dansöz oynattı haberleri ispatlanmazsa bu haberleri yapanlar ve alet olanlar iki kere şerefsizdir.(olm bi dakka, birincil şerefsizler nereye gitti?) do you understand me?(tapıyorum sana ibo, mük-kemmel bir atlayış)

    ibo show birliği, beraberliği, kardeşliği ve vatan sevgisini pazar akşamları televizyon başlarında oturup izleyen insanlara aşılamayı kendisine bir görev bilmiştir.(program değil sanki askere gidiyoruz. hülya avşar'a gelinlik giydirirken vatan toprağına aşkım on katı arttı zaten, sağolun varolun canlarım benim) geçmiş programlara bakarsanız bunların kayıtları mevcuttur.(keşke arşiv odasının başına bir iş gelse, çoluğumuza çocuğumuza seni göstermesek) hürriyet,akşam, vakit ve ortadoğu gibi ciddi gazetelerin ayrıca bazı internet sitelerinin bu tuzağa nasıl düştüklerini anlamış değilim. yoksa bu yazıları yazanlar ibo show’u seyretmedi mi?(ne seyretmesi kardeşim? senin programa bakıyor millet, bir süre sonra beyin amcıklaması geçiriyor, neye baktığını anlamıyor bi süre sonra) etmediyse adres veriyorum, medya takip firmalarından hemen kaset isteyecek ve oturup izleyecekler! kaseti izledikten sonra, elinizi şakağınıza koyup düşüneceksiniz ve diyeceksiniz ki bizler bu asılsız haberin doğruluğunu araştırmadan yanlış haber yaptığımız için birer gerizekalılarız.(bu fevkalade cümleye yapacak yorum bulamıyoruz sevgili sözlük. ahahah süper lan süper) ben bu vatanı, bu vatanın evlatlarını, bu vatanın topraklarını ve bu vatanın bayrağını, yarışma yapmıyacağım ama sizlerden çok daha fazla seviyorum.(güzel bir giriş, gelişme bölümü de fena değil ama sonunda unutmuş ne dediğini. çok sinirlenmiş ibo abimiz çok!)"

    şimdi bu dakikadan sonra hadiseye kim el atar bilmem ama bir an önce ibrahim tatlıses adlı arkadaşımızın basına yazılı açıklama yapması kanunen yasaklanmalı. veyahut gecenin ilerleyen saatlerinde, çocukların yataklarında olduğu bir saatte "dikkat! az sonra okuyacağınız basın açıklaması sürekli angutlaşmaya, düşünsel yetiyi geçici veya sürekli kaybetmeye sebep olabilir" uyarısıyla beraber verilmeli. vermeyen şerefsiz, iki kere gerizekalı olsun. elinizi şakağınıza koyup düşünün, yoksa bak adres veriyorum kötü olur.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap