5 entry daha
  • bu macta da yine sponsorlarin ti$ortlerini falan giyen kofti taraftar dolacak trbunlere. pepsi, petrolofisi, turkcell vs... arada 10.yil mar$i falan soylencek. takimi dogru duzgun desteklemicekler, hep bir agizdan tezahurat yapilamicak, macin son 10 dakikasinda i$ler ters giderse maca grup halinde gelen tribun gruplari kendi futbolcularini alki$layip digerlerini yuhlicak falan. milli takim taraftari yaratamadik ki anasini satiim. omer urundul "cok kritik, cok enterasan" diyip durcak, yenersek fatih terim'i kral yapcaklar, biz ondan ders alcaz.

    mac boyunca 8-10 tane sigara icicez stresten. yenersek ben butun gece kanal kanal dola$ip tum spor programlarini takip edicem gece 2'ye kadar, golleri, macin ozetini tekrar tekrar seyredicem butun kanallarda. mehmet demirkol'u, ugur meleke'yi, ridvan dilmen'i vs.. dinlicem saatlerce keyiften. yenilirsek hemen televizyonu kapatip, kufredicem, ertesi gun eve gazete sokmiycam, futbola ili$kin bir $ey duymak istemiycem... hep ayni terane.

    zamaninda 2 nisan 1997 turkiye hollanda maci'ni kazanip arkasindan 30 nisan 1997 turkiye belcika maci'inda tum umutlarimiz sicip atilmi$ti. yine
    10 ekim 1998 turkiye almanya maci'nda almanya'yi gule oynaya yenip arkasindan 14 ekim 1998 turkiye finlandiya maci'nda dibe vurduyduk. boyle buyuk maclarda bi tuhaf oynuyoz biz. bu yuzdendir ki bu maci moldova macindan daha kolay goruyom.

    ama $imdi du$unuyorum da; 9 ekim 1999 almanya turkiye maci bittikten sonra kendi sahasinda turkiye ile 0-0 berabere kalan alman futbolcular nasil sevinip de ellerini havaya kaldirip da birbirlerine sarilmi$lardi. almanya'da almanya ile berabere kalan futbolcularimiz ise uzgundu. ben o gun turk futbolunun artik bamba$ka olacagina inanmi$tim. $imdi maltayla moldova ile berabere kaliyoz, en kolay gruptan nasil cikariz diye kendi kendimizi reklamlarla gaza getirmeye cali$iyoruz. neyse bunlar bir yana. hayirlisiyla alsak bi $u maci, takilmaya devam etsek ruyalar aleminde.
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap