8 entry daha
  • kimi niye rahatsız ettiğini, niye gösteriş olarak düşünüldüğünü anlayamadığım eylemdir. evet eylemdir. kimileri diyor ki "kimse içinde bulunduğum koşullarda yapabileceğim başka bir şey yok demesin bana". ne desin? mahmut mu desin? evet içinde bulunduğum koşullarda yapabileceğim başka bir şey yok. teröre destek vermesi muhtemel kişilere oy vermedim. zamanı gelince vatani görevimi aslanlar gibi yaptım, gel yine yap dense yine yaparım. mehmetçik'e yardım kampanyasına bütçeme göre bağış yaptım. pencereme türk bayrağı astım. facebook profilime ülkemin bayrağını da koydum. kendi halinde bir vatandaş olarak ne yapabilirim daha? gidip kendi kendime sınır birliklerine "devre ben teslim olmaya geldim. verin bi silah da dalayım şunlara" desem beni oracıkta askere mi alacaklar yeniden? dedemin birinci dünya savaşı'ndan kalma çakaralmazını kapıp sınır ötesi harekat mı yapayım tek başıma?

    ya da tersten sorayım. ülkemin bayrağını; geçirdiğimiz zor günlerde koyabileceğim her yere koymam, teröre lanet edip ülkeme destek olduğumu göstermem gösteriş yapmak ise, cumhuriyet bayramı'nda pencereme bayrak astığımda da gösteriş mi yapmış oluyorum bu durumda?

    edit: tam şu anda penceremin altından ellerinde türk bayraklarıyla terörü protesto eden ve terör karşıtı sloganlar atan bir grup geçiyor. ne güzel gösteriş yapıyorlar di mi? hepsinin de amacı kız düşürmek zaten. arabalar kornalarıyla, megafonla adam azarlayan trafik polisleri de sirenleriyle destek veriyorlar ki manitalar iyice hasta olsun. bütün amaç bu zaten.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap