14 entry daha
  • bu spanish fly denilen nane oldukca tehlikeli: idrar yollarini tahris eder ve kasintiya yol acar. kullanan erkek ise soz konusu bayanin kasintiyi gidermek icin kendisinden yardim talep edecegini -bos yere- umit eder.

    simdi tehlikeli derken sunu belirtmeliyim, tip bilgim oldukca sinirli, ama yurdum gencini taniyorsam bunun bokunu cikarip insanlari cesit cesit idrar yollari rahatsizliklarina bulastiracaklarini tahmin edebiliyorum.

    efendim efsanelere inanmayiniz. kadinlar hakkindaki bilgim, tip bilgimden cok daha sinirli olmasina ragmen sunu soyleyebilirim: kiz arkadasiniz sizinle sevismeyi dusunmuyorsa, yani soyle diyeyim "olabilirler listesi"nde adiniz gecmiyorsa -afedersiniz- kuku civarinda ne kadar kasinma hissederse hissetsin "tahsin gel beni kasi" demez. egitim seviyesi, medeni cesaret, hayata bakis gibi cesitli faktorler cercevesinde doktora gider, annesine sorar vesaire. bu nedenle cinsel isteklerimiz yuzunden baska insanlarin sagligini tehlikeye atmayalim, hayvanlik yapmayalim; hepimizin onunde bilgisayar var, acalim bir porno site otuzbir cekelim, kesmiyorsa bir geneleve gidip profesyonel yardim alalim.
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap