1 entry daha
  • ankara'daki şubeleri bu güne kadar gördüğüm en berbat boya işçiliği çıkan, en özensiz çalışan yer.

    tabi arabayı teslim alırken farketmiyorsunuz, ortam ışıklandırması harika ve homojen, gölge de olmadığı için detayları göremiyorsunuz. arabanızın düzeltilecek yerini (mini onarım kapsamında otopark sıyrığı vb) daha kötü yapıp başka yerlerine de hasar veriyorlar.

    sorun olduğunu ne zaman mı farkediyorsunuz, arabanızı kendiniz yıkamaya karar verdiğiniz an, yani iş işten geçtikten sonra...

    boya atmışlar ama zımpara izleri gözüküyor, boya yüzeye düzgün dağılmamış dalgalı duruyor ve hatta en kötüsü düzeltmeri gereken yeri (vakumlu bir cihaz ile cekere duzeltiyoruz dedikleri yer) macunla kaplamışlar. bu nasıl çıktı peki orataya derseniz: söz konusu bölgere yerden ya da başka araçtan taş çarpmış ve boyayı sıyırmış. normalde başka noktalardaki benzeri durumlarda metali gözükuyor fakat burada tırnağınız ile kazıyabileceğiniz beyaz ve kazıdıkça toza dönen bir bölge oluşmuş.

    neyse işte böyle... eğer arabanızda mini onarım dahilinde düzeltilebilecek bir yer varsa bu mekana gitmeyin. ya da paranıza kıyın bu işi daha profesyönel yapan bir yere yaptırın. sigorta şirketine mini onarım için para ödemeyin bu paray kendiniz biriktirin, lazım olursa böyle durumlarda kullanırsınız.

    bu gibi şikayetler ile sigorta şirketinize başvurunca auto king'den yetkililer sizi arayıp sorunu gidermek için binbir dil döküyorlar. hatta bedaba boya, motor koruma falan veriyorlar. ama olay o değil. haddinden fazla müterileri olduğu için özensiz iş yapıyorlar, aradabir böyle sorunla karşışalınca da dandik bir çözüm ile sizi aldatmaya çalışıyorlar.
107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap