5507 entry daha
  • - ağzında maske ile intihara gider mi bir insan?

    - kafasına sıkacaksa neden kuytu köşe arasın, evi dururken?

    - ayakkabısının teki nasıl çıkmış ayağından peki?

    - bir insan kendisini kafasının arkasından nasıl vurur biri anlatsa ya.

    yine bir kadın öldürüldü, intihar sosuyla bulanarak. ümitcan uygun denen ruh hastası piçi yetiştiren anne bu kez. çok gururlu bir insan olsaydı “benim evladım niye böyle oldu?” diyerek 100 kere intihar etmesi gerekirdi şimdiye kadar. ne tesadüf ki çember daralırken öldü, allah’ın işine bak intihar mektubunda da suçlu müge anlı demiş. müge’nin olayın peşini bırakmayacağını anlamış, onu durdurmak için böyle bir şey yapmış olamazlar mı?

    pek tabi olabilir. belli ki büyük bir çete var olayların ardında. anladılar ki hepsi patlayacak, müge anlı’yı susturmanın bir yolunu aramışlar. yanındayız müge anlı. bu ülkenin kadınları adına, annen adına, kızın adına susma, vazgeçme.

    bu arada aleyna’nın sol gözünü çıkarmışlar, cesedi gören birden fazla tanık aynı şeyi söyledi. neden otopsi raporunda böyle önemli bir detay yoktu? bu ülkenin doktoruna, hakimine, savcısına, polisine güvenemeyecek miyiz biz? polis şikayet edenleri eve gönderir, doktor gördüğünü rapora yazmaz, her şey kabak gibi ortadayken savcı kimseyi şüpheli görmez. herkes kendi adaletini kendi sağlasına mı geliyor iş anlamadım ki.

    annem öldüğünden bu yana hiçbir şey beni aleyna kadar üzmedi. ahhh be kızlar bok mu var da anne babanızı bırakıp itin kopuğun peşinden gidiyorsunuz? benim annem de yok, babam da. onlara sahip olmak ne kadar değerli, umarım kaybetmeden anlarsınız.

    son olarak:

    (bkz: #113133274)
15863 entry daha
hesabın var mı? giriş yap