• cezaevi?

    2020 türkiye'sinde pek çok karakolda da yapılan muamele....

    üstelik bu başlığı bir fetö sempatizanının açmış olması ilginç çünkü dünyada ilk kim yaptı bilmem ama bu aşağılamanın bizim ülkemizde ki patenti size ait...

    şimdi sözlük'te gelip hapse atılan yoldaşların adına başlık açıyorsun ya... sahte deliller yerleştirerek hapse insanları attığınızda size demiştik ki ''
    adalet birgün herkese lazım olabilir''

    edit: bir fetö'cüye fetöcü dedik diye bize şerefsiz diyen bir fetöcü yardımına yetişmiş. işkence varmış... biz bilmiyoruz dimi olduğunu? o işkenceler yapıldığında karşı çıktık diye bize terörist diyenler şimdi zamanında kendi eğitim verdikleri insanlar tarafından aynı işkencelere uğruyor... yani (bkz: karma).

    edit 2: sözlük'ün en kaşar akp muhalifiyim ama bana dm atıp aktroll diyor solcu tayfa... geçmişte bunlara aynen böyle kol kanat germişlerdi yine uslanmamışlar. yazılanlara bakın. işkence insanlık suçuymuş. evet bizde öyle dedik bunlar gezi'de çocukları öldürdüğünde de öyle dedik. işkence insanlık suçudur ama bunlar insan değil. ayrıca başlığı açana fetöcü denmesinin nedeni fetöcü olması. en azından başlık altıba ve yazdığı entrylere bakın.
    edit: lan çakma solcular... herif yazmış yazmış yazmış... kaynak?fetöcü 724.. başka kaynak.. yok.. yazmış sadece... herif fetöcü ve yazmış. sazan solcularda insanlık suçu diye atlamış. bunu yazan fetöcü de ellerini ovulturuyordur '2oo bu ülkede hala iş var'' diye.
451 entry daha
hesabın var mı? giriş yap