147 entry daha
  • bu insan ben değilim. ama evlenin de demem. çünkü bana ne amk senin hayatından, evleneceksen evlen, evlenmeyeceksen evlenme. en fazla düğününe gelir pastamı yer takımı takar giderim.

    ama insanları çok bezdiriyorlar. valla bak. daha önce de yazmıştım, ben 31 yaşında evlendim. 31 yıl boyunca kimse bana "bunca yıldır bekarsın bekarlığı tavsiye ediyor musun" diye sormadı. balayından döner dönmez herkes "ee evlilik nasıl, evliliği tavsiye ediyor musun" diye sorma yarışına girdi. amk daha nikah defterindeki imzanın mürekkebi kurumamış ben sana orda ne cevap verebilirim ki? amacın ne balayında güzel sikiş döndü mü diye mi sormak nedir yani? seksse onu evlenmeden önce de yapıyoduk yani. evlilik öyle seks hayatına kuş kondurmuyor. eldeki malzeme belli.

    insanlar bu soruyu çok duyunca bi müddet sonra sanki kendilerine sorulmuş gibi kafasında oluşturduğu cevabı tekrar etmeye başlıyor. kendi tecrübesine göre "aa mutlaka evlen" vs "sakın evlenme" ekseninde üstüne vazife olmayan tavsiyelerde bulunuyor. herhangi bir x kişisine evlilik hakkında neden tavsiye vereyim? anası mıyım babası mıyım ailesi düşünsün. kaldı ki ben evlenme dedim diye evlenmekten vazgeçecek salak var mıdır acaba asdfghfgdfsd olsa ya mesela. zıpır evlenme dedi mualla, evlenmiyoruz. asdfgfhfgd sonra mualla evimi basıp saç baş girişiyo bana falan.

    ben evlendikten sonra hayatta şunu anladım, anan baban konu komşu ne kadar kafanı sikse bile, kimse kimsenin sözüyle evlenmiyor veya boşanmıyor aslında. bu evlenme diyen evli, o kadar mutsuz olsa çoktan boşanmıştı zaten. evli olmak baya işine geliyor ki hala evli. öyle ayh çok mutsuz evliliğim var evlilik şöyle kötü böyle kötü bekarlık sultanlık diyip senelerce bekarların kafasını siken ama bir türlü boşanmayan insanlar, akşam eve gidip çoluğu çocuğuyla acun izliyor, seksini yapıyor falan mutlu mesut yaşıyor hayatını aslında. sen geliştirdiğin evlilik fobinle başbaşa kalıyorsun.

    evlenme diyen boşanmış insan varsa ona bakın. o kendi içinde tutarlı en azından.
725 entry daha
hesabın var mı? giriş yap