• 1939 yilinda dogmus, arkadas cevrelerinde, aile arasinda, kucuk partilerde performanslar vermis, bir ara alkolle cok yakin olmus, universitede radyo televizyon okumus, sonra cesitli gece kluplerinde sovlara gecmis ve televizyonla cok unlu olmus bir amerikali.
    sovlari standart komedi unsurlarinin disinda. hic konusmadan durmus,
    kadinlarla cok ciddi guresmis. kendini tek katilimcisi oldugu karma dalinda gures sampiyonu ilan etmis. hatta kendine bir kemer yaptirmis sampiyonluk kemeri, her yere takmis, ben birinciyim siz kimsiniz demis kendisine laf edenlere.
    konga calar elvis hayrani
    iqsu 114 (14 yasinda olculmus)
    transcendental meditation denilen bir meditasyon turuyle hasir nesir
    tony clifton adli bir adamin cok cirkin olan sovunu seyretmis. insanlarin cirkini de izlemeye gelecegini kesfetmis, kendi sovlarinda onu taklit etmis.
    sovlarindan sonra butun izleyicilere kurabiye sut ikram etmek adeti olmus, amacinin herkesi cocukluguna goturmek istemesi oldugu soylenir.
    bos zamanlarinda bir sarkuteride garson olarak calismis. onu taniyanlara da beni her zaman o adam sanarlar ama diilim demis.
    cok para kazanmis. bazilari git hayirseverlik kurumuna yatir cok zenginsin demisler. o da hayatta yatirmam hepsi benim param, aptal miyim baskasina veriyim gidin lan inekler demis.
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap