• birisiyle evli olduğu halde, twitter'dan öğretmen kadınlara yürüyen, şu twit'te (<---bu da öğretmen) görülen adam. [edit: hesabını kapatmış. şuydu]
    diğer yürüyüşler: 1, 2, 3, 4,5, 6, 7

    koca twitter'da herkesin ardı ardına "bana da yazdı" demesi ilginç.
    şimdi bunu yazınca, belki buradaki öğretmen arkadaşlar da "bana da yazdı" diye ortaya çıkar..

    o değil de... ben bekar halimle kimseye yürümüyorum lan. adam evli haliyle pirana gibi..

    kadınlar da bir garip. bekar, eli yüzü düzgün, işinde gücünde birisi mesaj yazsa anında engeli basarlar, böyle abuk subuk tiplere hiç dayanamıyorlar..

    edit: 6, 7 eklendi.
    edit2: bir arkadaş mesaj yoluyla şunu iletti:

    "merhaba. yeni bir parazit erkek cinsi türemiş, böyle sabit geliri olan memur kadınları duygusal olarak kendilerine bağlayıp, belirli bir süre güvenini kazanıp, sonra da para isteyen o kadar çok adam var ki. inanılmaz çevremdeki arkadaşlarım çoğu bunlara rastladı, ben dahil. çok dikkatli olun. muhtemelen eşi de biliyordur bunlar çete olabilir. sosyal ortamdan asla biriyle bir ilişkiye başlamayın, kimin ne olduğu cidden belirsiz. bu sözlük bile artık çok bozuldu."

    edit3: lan bana mesaj atarak "geçmiş olsun" deyip durmayın. ben kadın öğretmen değilim :)

    edit4: başka bir arkadaş mesaj yoluyla şunu iletti:

    merhaba. bahsettiğiniz öğretmenlere yürüyen şahıs telegram'da öğretmenlerin olduğu gruplara girip gözüne kestirdiğini yürüyerek başladı işe. benim kayak kamuflajlarıyla çekilmiş bir fotoğrafım vardı yüzüm pek net çıkmamıştı ismim ****** olduğu için kız zannederek bir iki mesaj atmıştı. aga reis vb sözler kullanınca anladı erkek olduğumu. nargileci *****nun teki telegram öğretmen gruplarında ifşa eden çok oldu bu şahsı. telegram'dan yürümüştü erkek olduğumu anlayınca engellemişti.
142 entry daha
hesabın var mı? giriş yap