• sabitlenmiş entry
    merhaba,

    yaşananlar ve yansıtılanlar üzerine oluşan kanaat neticesinde açıklama yapmak isteriz. londonphile nick'li yazarın uçurulma sebebi moderasyon tarihçesidir. daha önce nefret söylemi sebebiyle çaylak edilen yazar, sonrasında da nefret söylemine devam etmiş fakat bu sebeple tekrar silinen entry'sine yönelik olması gereken uçurulma işleminin uygulanmadığı fark edilmiştir. ayrıca, yazar kendi tercihiyle hesabındaki entry’leri silip tek entry’sini bırakarak hesabını "yetersiz entry profili" haline getirmiştir. bu doğrultuda, hesabı iddia edildiği üzere kişisel sebeplerle değil yetersiz entry profili ve tarihçe sebebiyle kapatılmıştır.

    torpille yazar alımı olarak ifade edilen konu ise ekşi sözlük'e emek vermiş kişilerce referans verilen, bildiğimiz ve tanıdığımız kişilerin yazarlığa kabulü 2004 yılından bu yana var olan bir durumdan ibaret.

    ekşi sözlük, her kesimin düşüncelerini özgürce dile getirdiği bir oluşum ve biz de bunu koruyabilmek adına çok dikkatli çalışmaya gayret ediyoruz. bu sorumluluğun her zaman bilincinde hareket ettiğimizi paylaşmak isteriz.
  • 1898 entry daha
    • sadece entry yazmamakla olmaz, her ne kadar az entry'im olsa da, özellikle en çok favorilenen bilgi dolu özenerek yazdığım entrylerimi silerek destek verdiğim boykot. pena ve ekşi şeyler'de entrylerim kullanılmasın diye de değiştirdim, ekşi şeyler'de kullanılan bir entry'imi de destek'e mesaj atıp sildirdim.

      madem öyle, 2 kelimelik bkz'li, boş entryler dursun, sözlüğü sözlük yapan kaliteli entryler yallah çöpe :) onları da silerim zamanla, "yitirsiz intrili prifil" olmasın sonra :)

      he zaten son bir olaylar mı ne olmuştu o zamandır ekşi okumuyordum. ekşi sözlüğü genelde, "bu gün ne olmuş" diye önemli olayların sadece başlıklarına bakıp, gerisini twitter, reddit ve haber sitelerinde bakıyordum.
    396 entry daha
    hesabın var mı? giriş yap