85 entry daha
  • eskiden tek tip üretilse de tasarımları gittikçe iyi olmaya başladı. fiyat performans olarak decathlon çok iyi ama tasarımları kötü. oysho’nun modelleri muazzam ama bedenler değişebiliyor deneyerek almak lazım. nike en sevdiğim bu konuda ama fiyatlar arşa çıkmış durumda. h&m de fiyat performans olarak iyi. tasarımları da güzel, indirim de yakalayabilirseniz güzel oluyor. spor yaparken ne kadar iyi giyinirsem o kadar motive oluyorum. iyi hissediyorum.

    burada asıl sorun bence yapacağınız spora göre destekli versiyonunu seçmek. bazıları yoga ve pilates için yeterliyken ve genellikle çok daha ucuzken; koşu ya da hiit gibi aktivitelerde çok rahatsız edici olabilir. destek olayım derken canınız yanabilir ve rahatsız olabilirsiniz.

    bir de allah önden fermuarlı modellini bulandan razı olsun. spordan sonra zaten elim kolum kalkmıyor, yapış yapış her yer. sündüre sündüre çıkarmak aşırı zor şu şeyleri. fermuarlı olanlar bu konuda muazzam. decathlonda oldukça uygun fiyatlı bir modeli var, oysho’daki ve under armour’dakileri de severek kullanıyorum. aktif sporlar yapıyorsanız fermuarlı olanları kesinlikle tavsiye ederim.

    son olarak spor yaparken kullanmama gibi bir lüksünüz yok. sarkık meme istemiyoruz * kadın vücudunun en estetik yeri. bozmayalım, iyi bakalım. hayırlı sporlar. selam ve dua ile.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap