9 entry daha
  • gta 5, witcher 2 gibi oyunları sorunsuz oynatmaktadır, sadece ısınıyor bu oyunları oynatırken o da zaten bilgisayarın amacı dışında olduğundan. pili gta 5'te resmen kısılıyor witcher 2 de ise daha az gidiyor. günlük iş amaçlı kullanımda 10 saati çıkarıyor. kamera açısı herkese uygun olmayabilir. şu an neredeyse her yerde 6,800 tl.

    aylar sonra gelen edit: bu bilgisayarı yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. witcher 3 olsun, skyrim olsun, cs:go olsun bir sürü oyunu saatlerce oynadım. iş amaçlı kullandım. ancak bu iki farklı kullanımda ki ben bir grafik tasarımcı falan değilim, tek ortak nokta fan sesiydi.
    birçok yazarın da belirttiği gibi fan sesini susturamıyoruz efendim. ben yıllardır bilgisayarlarla, telefonlarla ve diğer teknolojik cihazlarla iç içe bir birey olarak bu sorunu çözemedim.

    fan sesinden şikayetçi olacaksanız almayın. değmez bu kadar para. ama eğer benim gibi macbook - windows arasında kaldıysanız ve oyun da oynarım, sinema da yaparım, kariyer de yaparım diyorsanız alabilirsiniz.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap