6 entry daha
  • içinde hiç bir hayvanın eksik olmadığı çiftlik.
    ali baba margareth weis ve tracy hickman la tanışıp tüm ejderha mızrağı dizisini bir solukta okumuştur. kendi çiftliğinde ejderha olmadığını görünce de, hemen bir ejderha bulup çiftliğe getirmek için adamlaını seferber etmiştir. yalnız bu ejderha denilen yaratık öyle kedi, köpek gibi kolay bulunamadığı için eli boş kalan ali baba , sıkıntadan kalp krizi geçirmiştir.
    ali baba'yı sevenler hadi iş başına bin yıllık ali babamız'ı üzüntüler içinde bırakmayalım. evinde ejderha besleyen akraba ya da komşumuzu ikna edip ejderhasını ali babanın çiftliğine göndermesini söyleyelim.
    bin yıllık ali babamız'ı üzüntüden kurtaralım. şarkının yeni versiyonuda çok güzel olacak düşünsenize.
    -ali babanın bir çiftliği var.
    -çiftliğinde ejderhaları var.
    -ağzından çıkan ateşleri varrr
    ya burası pek uymadı. aman uysa da, uymasa da çok umurumda değil zaten.ejderhanın nasıl bağırdığını bilmiyorum ki. bilen varsa söylesin düzeltirim.
    ha bu ara da ali baba harry potter serisini de hastayken okuyup içindeki bilumum hayvanları istiyorum diye tutturup ikinci kalp krizini geçirmiştir.
    aklınızda bulunsun istekleri arasında anka, manticor, kimera, griffon, sfenks, patlar uçlu keleker, kubuluk, hinzıpır, atadam, hipogrif öncelikli olanlarıymış.
    diğerlerini de bunları bulduktan sonra istiyormuş. kolay gelsin işimiz bayağı bir zorlaştı.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap