• menzil şeyhi gavs hazretlerinin mucizelerinden biri daha. depreme demiş ki "ey zelzele, sen allah'ın bir mahlukusun, sakinleş" demiş. deprem de "sana itaat olunmakla emronuldum" deyip bitmiş.

    olum yazıyı hızlı okuyup mal mal ekrana bakmayın la. deprem durmuş diyorum, sakinleşmiş. videodaki amca öyle diyor ve ekliyor "işte kerameti evliyayı inkâr edenlere, buyrun baştan çıkaracak bir hadise daha" ve devam ediyor "siz de allah ile kanalları açarsanız dualarınız makbul olanlardan olursunuz, allah bu seviyede olanların duasını kabul ediyor işte, görüyorsunuz her şey ortada" diyor.

    ***
    ahaha ulan yıllardır geyik yapan biriyim, severim mizahı ama yemin ediyorum bu gönül dostlarının bir odaya toplanıp yaptıkları şu sohbetlerin üstüne çıkacak birini ne gördüm, ne de duydum. cem yılmaz bile hava civa kalır. adam "görüyorsunuz her şey ortada" diyor buna rağmen kimse gülmüyor. eller dizde, gözler anlatan kişide, nasıl kıpırdamadan duruyorlar şerefsizim şaşıyorum. başlık kanalına "sanat" ekleyesim var o derece.

    buyrun; link...hey maşallah.
374 entry daha
hesabın var mı? giriş yap