• hayal dünyasında norveç'i lüksemburg' u, gerçek dünyasında liberya'yı yemen'i yaşayan bir tc vatandaşı olarak merak ettiğim, tecrübesi olan arkadaşların daşşak geçmeden, zorlama espriler yapmadan tecrübelerini paylaşmalarını beklediğim başlık.

    euro'nun 10, dolar'ın 8.50'i yi geçtiği, asgari ücretin 270 dolarlara düştüğü ve düşmeye devam ettiği bir ülkede, sınır kapısından kafayı çıkarmanın bile büyük maliyetler tuttuğunun ben de farkındayım. ancak inadına şu pandemi döneminde, kenara 3-5 koyarak pandemi sonrası yarak kürek otellere gidip fotoğraf paylaşacağına, adam gibi kapasite dahilinde bir yurtdışı tatiline gitmenin hayalini kuranlar için faydalı olacağını düşündüğüm başlıktır.

    ekleme: başlık altına samimi enryleri ile birşeyler karalayan ve mesaj kutuma güzel ve yapıcı fikirlerini gönderen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarken,
    enrtymde ikazımı yaptığım halde taşşak geçen arkadaşlara hiç hoş olmayan sözlerimi sunmuş bulunuyorum. ev halklarına sorsunlar bakalım kulakları çınlamış mı.
    ayrıca trol başlık açmak nedir niye açılır hiçbir fikrim yok. sol tarafta onlarca hiç bir boka yaramayan başlıkların yanında, belki benim gibi gidemese bile en azından bir yerlere gitmenin hayalini kuranlar olur diye açtım bu başlığı.

    ben başlığı açarken euro 10 tl idi, aradan 2 saat geçmiş ve euro 10.12 tl olmuş. ülkeyi göz göre göre kuru ekmeğe muhtaç haale götürenler..
    allah belanızı versin..
    onları haala destekleyenler, sizin iki kere allah belanızı versin.

    2.edit: euro 10.17 olmuş, allah bin belanızı versin.

    gelen onlarca mesaj çoğunlukla balkan ülkeleri, gürcistan ve iran gibi yakın coğrafyalar, çok teşekkürler tekrar..

    bunlar haricinde uçak biletini dikkate almadan macca pichu, sahra çölü, güney afrika gibi extrem rotalar konusunda fikirlere de açığım.
251 entry daha
hesabın var mı? giriş yap