11 entry daha
  • her halükarda hakemler tarafından kollanacağımız bir futbol müsabakası. kazanırsak zaten hakemlerle kazanıyoruz. kaybedersek de hakemin kollamasına ragmen kaybediyoruz. şike davası açılıyor açanlar fetodan firar ediyor; olsun dava gerçek. davadan aklanıyoruz beraat kararı çıkıyor; davaya mahkemeye inanmıyoruz ki. oyuncu alıyoruz fazla maaş veriyoruz; hahah slimanilere 4.5 milyon veriyorlar mal bunlar akillanmaz bunlar turk futbolunun yuz karası, oyuncu alıyoruz bonservissiz az maaşla; ali koç tabi ya alttan para veriyo ya o maas 500 bin euro olur mu ya hile hurda.
    oyuncu satarız niye sattin, satmayiz niye satmadin. kadro genç olur gençlerle oynuyor paf takımı puhaha. kadro yaşlı olur,bu takım bastonla gezsin.
    fenerbahçe hiçbir zaman haklı olamaz, düşmansız kalamaz arkadaşlar. orospu çocugu biter mi memlekette.
    ek: alttaki yazar nasıl kendini biliyo ama, gevşek :)

    bir ek daha: onlarca mesaj gelmis yuzde doksani da fenerbahçe kaybedince yazilmis. bu entry kazanmayla yada kaybetmeyle alakali yazilmis bir entry degil. her maça kazanmak icin cikarsin ama kaybedebilirsin, oyun bu. mesele kazanmak degil yeğen, mesele sizin pis kalbiniz, kokuşmuş zihniyetiniz. mesele sizin surekli içi dolan irin olmanız. mesele yavşak olmanız. mesele sizinle oturup futbol konuşmanın imkansız olması, mesele sizin nefretten kafayı yemeniz. yoksa bir sik değilsiniz yani.
609 entry daha
hesabın var mı? giriş yap