6 entry daha
  • insanı bir çıkmaza sürükleyen, ancak bu düşüncenin çok yanlış olduğunun farkına kısa sürede varılmazsa hakkın rahmetine kavuşarak bok yoluna gitmekle sonuçlanması olasılığı yüksek, depresif bir takıntı durumu.

    problem, uğruna intihar etmeyi düşündüren kızdan kaynaklıdır ve sebep ne olursa olsun derhal bu düşünceden vazgeçilmelidir, çünkü kızın dengesiz tavır, düşünce ve davranışlarından kaynaklanan bir dert olması kuvvetle muhtemeldir, fazla takmamak lazımdır, zamana bırakılması tavsiye olunur. her an karşı cins 180 derece çark edebilir (kesin eder) ve intihar ederken (hapı yuttuktan sonra mesela) telefonunuz malum kişi tarafından çalmaya başlarsa işte o zaman yapacak bişey kalmamıştır, insan kendini daha ezik hissedemez zannımca.

    ki her ne olursa olsun, aradaki aşk, sevgi titanic gibi bir film konusu olacak kadar büyük değilse -milyonda bir olan bir durum olduğu için ihtimal dışı sayabiliriz- derhal unutmaya çalışıp öndeki maçlara bakılması gereklidir.

    ayrıca bu işe kalkışıp da yine de hayatta kaldıysanız da gözlerinizi jigsaw (bkz: testere) abimizin anlamlı bir düzeneğinin içinde açmanız mümkündür, evlerden ırak bir durumdur.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap