10 entry daha
  • sivasspor açısından kolay geçmesini beklediğim süper lig maçı. sivasspor için avrupa ligi macerasının yorgunluk sebebi olacağını düşünmüyorum; zira yedek kadrosu dahi galatasaray’ı yenecek kalitede sivasspor’un. rotasyon uygulayabilirler.

    diğer taraftan galatasaray’ın tuzu kuru diyebiliriz. onlar açısından hedef maç değil bu maç; rakip daha güçlü ve kaliteli, deplasmandalar, takım ve oyun olarak kalitesizliği dibine vurmuş durumdalar... kimsenin galatasaray’dan bir beklentisi yok. diğer taraftan bu stres oluşumunu engelleyerek olumlu bir durum yaratabilir. ancak kalite olarak sivasspor’un 3-4 gömlek altında olmaları maçın sonucunu az çok belli ediyor.

    85% sivasspor kazanır.
    14% beraberlik.

    skor tahmini: 3-0 veya 4-1 sivasspor kazanır.

    not: kartal.

    edit: gençler merak etmeyin, hiçbir entryimi silmem ben. geçmişi açın bakın daha enteresan şeyler göreceksiniz. bu bir tahmin, tutmadı, ama önceki tahminlerimde tutanlar çok oldu belirteyim. hele geçen seneki çaykur rizespor-galatasaray maçından sonra galatasaray ilk beşe giremez dediğim zaman öyle mesajlar almıştım ki, hala açar bakar bakar gülerim. kısaca sakin. ben buradayım, entry burada.
338 entry daha
hesabın var mı? giriş yap