5 entry daha
  • bakalım, mezarlıkta kimler var:

    bir tanesiyle ilk tanistigimizda sen kimsin dediğim zaman:
    "kıdemli binbaşı doç.dr. ....." demişti. sonra yarbay olmuş...fifi. koyunun olmadığı yerdeki kecidir, kendi biliyor.

    hava attığimi falan düşünmeyin ha, ilgili şahsa dolu dolu bir şekilde sana o rütbeyi verenin de senin kurtaracağın vatanın da taaaaa aminakoyim demisligim mevcut.

    birinin şirketi vardı, yurt dışı menşeili. çok düzgün bir insandı her hafta sonu beni görmeye üşenmeden gelirdi 700 km. hâlâ severim, saygım sonsuz.

    bir tanesi müfettiş idi. üç aydan sonra saldım. hayatı bedavacilik, para azaldı mı turne üstüne turne. evindeki terlikler bile kaldığı otelden.

    bir tanesi de uzman avukatti. o yorumsuz bir insan. kelamima yazık.

    hiçbir zaman bunlarla gurur duymadım, sevgili iken de ayrıldıktan sonra da. tanıştığımız zaman da ne bok yediklerini bilmiyordum, onlar beni buldu hep. ama onlar çok hava attı, çok caka sattı yanımda. benim gibi bir insanla sevgili olmanın onuruna eriştiler tabii. ben de biri hariç hepsi için sadece "nedamet"duydum.

    gönül , toplum içine girip koluna taktığında makamı mevkisi ile böbürlenecek değil de efendiligi, adamlığıve karakteri ile saygı uyandırip hayranlık duyulacak birini bulup hem onunla hem onu sevmekle "gurur duymak" istiyor.

    makam sahibi olduktan sonra her şeyi çöpe atıp, her şeyi kendine hak görenlerle yarın bir gün işimize yarar çakalligi ile bunları pohpohlayanlar anlayamaz..

    zorunlu edit: beni ilkokul terk falan zanneden var herhalde. param da statüm de sağlam merak etmeyin. o yüzden itibar etmiyorum.

    + bu girdi hakkında atılan mesajlar, edilen hakaretler, saçma sapan imalar ve daha niceleri için açık bir şekilde söylüyorum mesaj alımına kapalıyim güzel kardeşlerim. istediğinizi düşünün sonuçta herkes aklı fikri ve niyeti kadar. uzun etmeyin.
246 entry daha
hesabın var mı? giriş yap