3 entry daha
  • trump varken savaş olmuyor muydu? birisi biden başlığına '' biden gelsin çocuklar ölsün de duyarınızı göreyim'' minvalinde bir şey yazmış, trump varken çocuklar ölmüyor muydu? ille amerikan ordusunun top yekün savaşı olacak diye bir şey yok, artık adamlar taşeron askerşeri savaştırıyor ve medya size bunları vermiyor.

    işid, pyd, pkk, öso ve adını bilmediğim diğer kimi örgütler zaten amerikanın maşası, kan döküyorlar savaş çıkarıyorlar bir de amerikan paralı askerleri ve resmi orduları başka ülkelerde ne yapıyorlar? piknik mi?

    size şov yapıyorlar. her daim savaş savaş olursa, insanlar ayağa kalkar ve amerikanın karşısına dikilir bunu önlemek için formül şudur; bir amerikan başkanını savaşla özdeşleştir, bir sonrakini savaş karşıtı göster. bir iyi (görünümlü) bir kötü. bu döngü devam ediyor. savaş kararlarını petrol şirketleri, silah şirketleri çoktan almış ve amerikan başkanlarına bu kararlara uymak düşüyor. kendilerine verilen senaryo ve rollere göre uyuyorlar. siz de zannediyor hüküm veriyorsunuz, yanılıyorsunuz.

    biden kötü, trump iyi veya az kötü değil, biden de kötü, trump da kötü.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap